Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu çanta görmek

Rüyada dolu çanta görmek

Rüyada dolu çanta görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, planların tutmayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, mutlu günler yaşanacağına, ruh sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu çanta gördüyseniz:

  • Bazı konularda karşı taraftan cevap ya da hareket beklememeli, ipi siz göğüslemelisiniz.

Rüyada altın dolu çanta görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada para dolu çanta görmek sahip olacağı malın faazlalığına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına inanılır.

Rüyada çanta dolu para görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada içi dolu çanta görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada altın dolu çanta kaybetmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, refah içinde olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına tabir olunur.

Rüyada para dolu çanta bulmak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine inanılır.

Rüyada para dolu çanta kaybetmek ikisinin de çok rahat edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dolu çanta görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments