Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolma yemeği görmek

Rüyada dolma yemeği görmek

Rüyada dolma yemeği görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya rivayet etmektedir.

Rüyada dolma yemeği gördüyseniz:

  • Belli iş ya da projelerin tamamlanması ya da belli hedeflere ulaşılması anlamında kendinize güvenebilirsiniz.

Rüyada kıymalı dolma yemek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil dolmalık biber yemek işsizseniz işe gireceğinize, kazancının günden güne düşeceğine, yüksek bir makama geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolma yemeği görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı biber dolması yemek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kuru dolma yemek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada etli dolma yemek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada patlıcan dolması yemek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada yoğurtlu dolma yemek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments