Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum yapmaktan korkmak

Rüyada doğum yapmaktan korkmak

Rüyada doğum yapmaktan korkmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, çok güzel günler geçirileceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğum yapmaktan korkmak gördüyseniz:

  • İyi giden şansınızdan faydalanmaya çalışın.

Rüyada doğum yapmaktan korkmak kurtuluşu yakalayacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada doğumdan korkmak ön plana çıkacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına tabir olunur.

Rüyada acı çekmeden doğum yapmak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karda doğum yapmak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada hamile olmak doğum yapmak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada doğum yaparken çiş yapmak ailesini hem gururlandıracağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine rivayet eder.

Rüyada doğum yapmak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada doğum yapmak üzere olmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıların son bulacağına, tövbe etmeden vefata işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments