Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun doğmasını görmek

Rüyada çocuğun doğmasını görmek

Rüyada çocuğun doğmasını görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, elindekileri kaybedeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine işarettir.

Rüyada çocuğun doğmasını gördüyseniz:

  • Ev değişikliği veya yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Rüyada doğmamış çocuğu emzirmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğmamış çocuğunu emzirmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada doğmamış çocuğa isim koymak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada doğmamış çocuğunu görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğmamış çocuğun ismini görmek gülüp eğleneceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, bolluğun ve bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun doğmasını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğun doğmasını görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğmamış çocuğu görmek sözlerinden çıkmayacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments