Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğmamış oğlunu görmek

Rüyada doğmamış oğlunu görmek

Rüyada doğmamış oğlunu görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına alamet eder.

Rüyada doğmamış oğlunu gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir haraketlenme olması olasıdır.

Rüyada doğmamış oğlunu görmek kazancını iki kat arttıracağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada doğmamış bebeğe isim koymak geçim derdinin kalmayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına işarettir.

Rüyada kendini anadan doğma görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada doğmamış bebeğinin öldüğünü görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, çok eğleneceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada doğmamış kardeşini görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada güneş doğması görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına işarettir.

Rüyada başkasını anadan doğma görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada doğmamış bebeğini emzirmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments