Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğmamış çocuğu görmek

Rüyada doğmamış çocuğu görmek

Rüyada doğmamış çocuğu görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, dertleşerek moral bulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işarettir.

Rüyada doğmamış çocuğu gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yolculuk, seyahat ya da ziyaret bir hamle yapmanız durumunda olabilecekleri görmenizi sağlayabilir.

Rüyada doğmamış çocuğa isim koymak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, geçim derdi yaşamayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalettir.

Rüyada doğmamış çocuğun ismini görmek kendisini eve kapatacağına, ticarette şansının düşeceğine, duraklama yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada doğmamış çocuğunu görmek rakiplerini yeneceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun doğmasını görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğmamış çocuğunu emzirmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada doğmamış çocuğu emzirmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğun doğmasını görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, karamsar ve umutsuz olacağına inanılır.

Rüyada doğmamış çocuğu görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments