Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dizlerin üzerinde yürümek

Rüyada dizlerin üzerinde yürümek

Rüyada dizlerin üzerinde yürümek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, uzun yaşayacağına, markasını duyuracağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada dizlerin üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Rüyada dizlerin üstünde yürümek kazançsız işler peşinde olmaya, çocuklar gibi şen olacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada dizlerinin üstünde yürümek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dizleri üstünde yürümek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dizlerin üzerinde yürümek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada diz üstünde yürümek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına rivayet eder.

Rüyada diz çöküp ağlamak çok yükseleceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Rüyada dizlerine vurarak ağlamak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalettir.

Rüyada dizlerinde uyumak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments