Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dizlerin üstünde yürümek

Rüyada dizlerin üstünde yürümek

Rüyada dizlerin üstünde yürümek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kolay yollardan kazanacağına, işlerin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dizlerin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinlemeniz karşılaşacağınız kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Rüyada diz üstünde yürümek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dizlerinin üstünde yürümek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet eder.

Rüyada dizlerin üstünde yürümek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, çok sevineceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dizleri üstünde yürümek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına delalet eder.

Rüyada dizlerin üzerinde yürümek içinin de rahat edeceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada dizlerini dövmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, yanlış işler yapacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dizlerine sarılmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dizleri tutmamak eğlenceli günler yaşayacağına, iyi huylar edineceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments