Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini çıktığını görmek

Rüyada dişlerini çıktığını görmek

Rüyada dişlerini çıktığını görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, ferah bir döneme girileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, her geçen gün başarıların artacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerini çıktığını gördüyseniz:

  • Evle ilgili beklenmedik durumlar duygusal anlamda sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada diş çıktığı görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada azı diş çıktığını görmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına inanılır.

Rüyada damağında diş çıktığını görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada takma dişlerinin çıktığını görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, rütbesinin yükseleceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada diş çıktığını görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada bütün dişlerinin çıktığını görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerimin çıktığını görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işarettir.

Rüyada bebeğinin dişlerinin çıktığını görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments