Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerimin kırıldığını görmek

Rüyada dişlerimin kırıldığını görmek

Rüyada dişlerimin kırıldığını görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, başarı için fırsatların artacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dişlerimin kırıldığını gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da bir erkekten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada dişlerin kırılması görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, borçlarının artacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş dolgusunun kırıldığını görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş kırılmasını görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada dişlerini kırıldığını görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işaret eder.

Rüyada diş kopması düşmesi kırılması görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ön dişlerinin kırıldığını görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, afiyette ve keyifte olacağına, moralinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada dişlerin kırılmasını görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, mevki kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış diş görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments