Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini düştüğünü görmek

Rüyada dişini düştüğünü görmek

Rüyada dişini düştüğünü görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişini düştüğünü gördüyseniz:

  • Size danışmanlık ya da asistanlık yapmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada düşen dişi yerine takmak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işarettir.

Rüyada dişinin eline düştüğünü görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine inanılır.

Rüyada çürük dişin düştüğünü görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, hayata küseceğine, borçların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada köpek dişinin düştüğünü görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işarettir.

Rüyada dişimin düştüğünü görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azı dişin düştüğünü görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada alt dişin düştüğünü görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments