Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişin düşmesini görmek

Rüyada dişin düşmesini görmek

Rüyada dişin düşmesini görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada dişin düşmesini gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar doğabilir.

Rüyada kendi dişinin düştüğünü görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının dişinin düştüğünü görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada dişin dolgusunun düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, geçimin kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada eşinin dişinin düştüğünü görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine rivayet eder.

Rüyada alt dişinin düştüğünü görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst azı dişinin düştüğünü görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada dişinizin düştüğünü görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ön üst dişinin düştüğünü görmek hayallerine ulaşacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments