Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişin dolgusunun düştüğünü görmek

Rüyada dişin dolgusunun düştüğünü görmek

Rüyada dişin dolgusunun düştüğünü görmek kime danışacağını bilemez olacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada dişin dolgusunun düştüğünü gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız, durmamalısınız.

Rüyada dişin dolgusunun düştüğünü görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada dişinin dolgusunun düştüğünü görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişine dolgu yapıldığını görmek yüksek diploma alacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, hasta ise şifa bulacağına inanılır.

Rüyada dişinin dolgusu düşmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına alamet eder.

Rüyada dişi dolgu yaptırmak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, en yüksek makamlara oturacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada dişine dolgu yaptırmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, ardından bu kişiye açılacağına alamet eder.

Rüyada dişin dolgusu düşmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada dişini dolgu yaptırmak böylece kişinin hafifleyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments