Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi domuz görmek

Rüyada dişi domuz görmek

Rüyada dişi domuz görmek kudret sahibi olacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret eder.

Rüyada dişi domuz gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için yaptığınız bazı sorgulamalarınız veya çalışmalarınız esnasında hızını kesen durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dişi domuz görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada domuz dişi görmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada domuz pişirdiğini görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada domuz kafalı insan görmek güzel bir yola çıkılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş domuz görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, onlardan medet umacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada domuz avına gitmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz domuz görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işarettir.

Rüyada hamile domuz görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments