Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş kökü görmek

Rüyada diş kökü görmek

Rüyada diş kökü görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, lüks şekilde yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine alamet eder.

Rüyada diş kökü gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Rüyada kök diş çektirmek kötü işlere girmeyeceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada diş kökü görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada kök diş görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, zor durumlarda kalacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kök diş çekmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Rüyada köklü diş görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada köksüz diş görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada meyan kökü görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç kökü sökmek yol alacağına, günden güne kazancının artacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments