Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kök diş görmek

Rüyada kök diş görmek

Rüyada kök diş görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada kök diş gördüyseniz:

  • Birşeyler kırıp dökebilir ya da kendinizi yaralayabilirsiniz.

Rüyada köksüz diş görmek verilen emeklerin heba olacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalettir.

Rüyada köklü diş görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş kökü görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere rivayet etmektedir.

Rüyada kök diş çektirmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işarettir.

Rüyada kök diş görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kök diş çekmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kök dişi çektirmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köklü bitkiler görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments