Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş hekimine gitmek

Rüyada diş hekimine gitmek

Rüyada diş hekimine gitmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, kazancın daha da arttırılacağına, anne ve baba duası alınacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş hekimine gitmek gördüyseniz:

  • Engelleri kaldırmanız size yaklaşmalarını sağlayacak.

Rüyada diş hekimine gitmek geçim derdinin sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada diş hekimliği kazanmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş hekimi olmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, masraflarının azalacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada diş hekimi görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine inanılır.

Rüyada hekim görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada lokman hekim görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, haneye nifak gireceğine yorulur.

Rüyada lokman hekimi görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada aile hekimini görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments