Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli yolda koşmak

Rüyada dikenli yolda koşmak

Rüyada dikenli yolda koşmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dikenli yolda koşmak gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan geçici bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Rüyada dikenli yolda koşmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalet eder.

Rüyada dikenli yolda yürümek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işaret eder.

Rüyada yolda koşmak üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, rakiplerine karşı fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düz yolda koşmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, umutlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun bir yolda koşmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada karanlık bir yolda koşmak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, patron koltuğuna geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet eder.

Rüyada boş yolda koşmak mevlit okutacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada buzlu yolda koşmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments