Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın devrilmesini görmek

Rüyada arabanın devrilmesini görmek

Rüyada arabanın devrilmesini görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın devrilmesini gördüyseniz:

  • Kendinizi olayların merkezinde görebilir, bazı olayların gidişatını etkilemek için gerekli gücü kendinizde bulabilirsiniz.

Rüyada arabanın devrilmesini görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya alamet eder.

Rüyada arabanın devrildiğini görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada devrilmiş kamyon görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada tır devrildiğini görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına rivayet eder.

Rüyada dolabın devrildiğini görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına işaret eder.

Rüyada otobüsün devrilmesi görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç devrildiğini görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, bir daha kopmayacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada ağacın devrilmesini görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments