Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sultan olmak

Rüyada sultan olmak

Rüyada sultan olmak niyetlendiği işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, prestij kazanacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada sultan olmak gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Rüyada pir sultan abdalı görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Rüyada kanuni sultan süleymanuın mezarını görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada sultan kıyafeti giymek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulur.

Rüyada fatih sultan mehmet in kabrini görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada emir sultan hazretlerini görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, insanlara öncülük edeceğine alamet eder.

Rüyada eyüp sultanuın mezarını görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine yorulur.

Rüyada eyüp sultanuın türbesini görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada sultan vahdettin görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments