Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveyle yolculuk yapmak

Rüyada deveyle yolculuk yapmak

Rüyada deveyle yolculuk yapmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deveyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileriniz sizi diğerlerinin önüne geçirebilir veya ayrışmanızı sağlayabilir.

Rüyada deveyle yolculuk yapmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada otobüsle yolculuk yapmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemle yolculuk yapmak sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada deniz üzerinde yolculuk yapmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işarettir.

Rüyada takside yolculuk yapmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, stresten uzaklaşacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Rüyada anneyle yolculuk yapmak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yolculuk yapmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işarettir.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments