Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveye su içirmek

Rüyada deveye su içirmek

Rüyada deveye su içirmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işarettir.

Rüyada deveye su içirmek gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamalısınız.

Rüyada deveye su içirmek şansın yaver gideceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devenin su içtiğini görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada deveyi suyun içinde görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına inanılır.

Rüyada deveye su vermek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada su içinde deve görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içen inek görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada su içtiği görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü su içerken görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments