Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveyi kaybetmek

Rüyada deveyi kaybetmek

Rüyada deveyi kaybetmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet eder.

Rüyada deveyi kaybetmek gördüyseniz:

  • Hatalarından ya da başarısızlıklarından sizi sorumlu tutmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada deveyi kaybetmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret eder.

Rüyada çölde deveye binmek iş güç sahibi olacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada siyah deve kuşu görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada deve başı görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada çift hörgüçlü deve görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile deve görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve dışkısı görmek onlarla gönül birliği edeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve çekmek yönlendireceğine, rahata kavuşacağına, yeniden can bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments