Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve hörgücü görmek

Rüyada deve hörgücü görmek

Rüyada deve hörgücü görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, güzel günler yaşayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve hörgücü gördüyseniz:

  • Koruyu bir tavır içine girebilirsiniz.

Rüyada hörgüçlü deve görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına yorulur.

Rüyada tek hörgüçlü deve görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada iki hörgüçlü deve görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine alamet eder.

Rüyada deve hörgücü görmek aile hayatının bozulacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çift hörgüçlü deve görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada hörgüç görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına yorulmaktadır.

Rüyada deveyi suyun içinde görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada at ve deve görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments