Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ahtapot görmek

Rüyada siyah ahtapot görmek

Rüyada siyah ahtapot görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Rüyada siyah ahtapot gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmenin yollarını aramaya başlayabilirsiniz.

Rüyada siyah ahtapot görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada evde ahtapot görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet eder.

Rüyada ölü ahtapot görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akvaryumda ahtapot görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahtapot tutmak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına inanılır.

Rüyada evin içinde ahtapot görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi ahtapot görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahtapot kolları görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments