Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ders yapmak

Rüyada ders yapmak

Rüyada ders yapmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet eder.

Rüyada ders yapmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla, finansla veya hukukla ilgili konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada okulda ders yapmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ders yapmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide ders yapmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine tabir olunur.

Rüyada sınıfta ders yapmak maddi olarak zarar edeceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulda derse girmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada tek dersten kalmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ders hocasını görmek makamının sarsılmayacağına, haksızlığa uğrayacağına, önünün açık olacağına yorulur.

Rüyada dersten kaldığını görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments