Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derisiz at görmek

Rüyada derisiz at görmek

Rüyada derisiz at görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, özel muamele göreceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kavgaların biteceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada derisiz at gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, sözleşme ya da bağlanması gereken hangi durum varsa hayat bulması için elinizden gelen herşeyi yapmalı, sağlık konularında yapılması gereken şeyleri ihmal etmemeli, yardım gerekiyorsa istemelisiniz.

Rüyada atın derisini yüzmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada at derisi görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada derisi yüzülmüş at görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at derisini yüzmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine işaret eder.

Rüyada derisiz at görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Rüyada at derisi yüzmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, zararların üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada deri sandalye görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalettir.

Rüyada birinin derisini soymak saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments