Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri sandalye görmek

Rüyada deri sandalye görmek

Rüyada deri sandalye görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, malında zulüm meydana gelmesine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada deri sandalye gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Rüyada deri sandalye görmek şansın yaver gideceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandalye üstüne çıkmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet eder.

Rüyada mor sandalye görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sandalye almak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sandalye görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada dönen sandalye görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada kendini sandalyede görmek hastalıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın sandalye görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments