Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derine dalmak

Rüyada derine dalmak

Rüyada derine dalmak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, kazançlı bir işe girileceğine, maddi kayba uğrayacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derine dalmak gördüyseniz:

  • Etkisiz veya yetersiz plan, iş ya da programları bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada derin sulara dalmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların azalacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine inanılır.

Rüyada derin suya dalmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Rüyada derinlere dalmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada derine dalmak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine delalettir.

Rüyada denizde derinlere dalmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde derine dalmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada derin denize dalmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Rüyada derin havuza dalmak sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments