Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deride yara görmek

Rüyada deride yara görmek

Rüyada deride yara görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada deride yara gördüyseniz:

  • Size yük olabilecek veya yük olan kişilere ödün vermemenizde fayda var.

Rüyada kafa derisinde yara görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada saç derisinde yara görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deride yara görmek işlerin günden güne artacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Rüyada saç derisinde yaralar görmek kendi işinin sahibi olunacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada yılan derisi soymak sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işaret eder.

Rüyada domuz derisi yüzmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada siyah deri çanta almak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada tabaklanmış deri görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments