Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri pardesü görmek

Rüyada deri pardesü görmek

Rüyada deri pardesü görmek elinin de bolluk göreceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalettir.

Rüyada deri pardesü gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada deri pardesü görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deri pardesü giymek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada derilerinin soyulduğunu görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalettir.

Rüyada siyah deri ayakkabı görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada inek derisi yüzmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada köpek derisi görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada canlı hayvan derisi yüzmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada deri pantolon giymek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments