Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde gittiğini görmek

Rüyada denizin üstünde gittiğini görmek

Rüyada denizin üstünde gittiğini görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde gittiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın önerisiyle yeni bir yatırım için girişimde bulunabilirsiniz.

Rüyada deniz üstünde durmak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada deniz üstünde araba görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret eder.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde uyumak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde olmak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünden yürümek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünden uçmak çok sevineceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments