Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin siyah olduğunu görmek

Rüyada denizin siyah olduğunu görmek

Rüyada denizin siyah olduğunu görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kul hakkına girmeyeceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin siyah olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere anlayışsız davranma eğilimindesiniz.

Rüyada denizde siyah balık görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah denize girmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada siyah denizde yüzmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada siyah deniz yıldızı görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada denizde siyah yılan görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde siyah ördek görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizi siyah görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, depresyona gireceğine tabir olunur.

Rüyada denizin siyah olduğunu görmek fakirlikten kurtulmaya, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments