Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anasını görmek

Rüyada anasını görmek

Rüyada anasını görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, açların doyacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin afiyette kalacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine yorulur.

Rüyada anasını gördüyseniz:

  • Ne yaptığınızı biliyor gibi davranmanız veya planlı hareket etmeniz durumunda, siz istememenize rağmen türlü tavsiye ya da yorum getiren kişilerden kurtulabilir veya işinize karışan kişileri durdurabilirsiniz.

Rüyada ana arı görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine yorulur.

Rüyada ana kucağı görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına alamet etmektedir.

Rüyada denizde yüzerken deniz anası görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ana cadde görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini anadan doğma görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada meryem anaunın evini görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş anasını görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işarettir.

Rüyada ölmüş ana ve babayı görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments