Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin çekilmesini görmek

Rüyada denizin çekilmesini görmek

Rüyada denizin çekilmesini görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada denizin çekilmesini gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Rüyada denize çekilmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hikmete kavuşacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizlerin çekildiğini görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Rüyada denizin çekildiği görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine yorulur.

Rüyada denizin çekildiğini görmek gönül kapılarını açacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet eder.

Rüyada denizi çekilmiş görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suları çekilmiş deniz görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyunun çekildiğini görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, beklentilerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada deniz sularının çekildiğini görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments