Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin çekilmesi görmek

Rüyada denizin çekilmesi görmek

Rüyada denizin çekilmesi görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin çekilmesi gördüyseniz:

  • Sunulan yardımları nezaketle kabul ettiğiniz taktirde zorluk çektiğiniz şeyleri rahatlıkla halledebilirsiniz.

Rüyada deniz suyunun çekildiğini görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin çekilmesini görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin geri çekildiğini görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına delalet eder.

Rüyada denizi çekilmiş görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çekilmiş deniz görmek istediği gibi yaşayacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz suyunun çekilmesini görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına işaret eder.

Rüyada çekilen deniz görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada denizlerin çekildiğini görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments