Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin bittiğini görmek

Rüyada denizin bittiğini görmek

Rüyada denizin bittiğini görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin bittiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olabilir veya ısrarlardan bunalabilirsiniz.

Rüyada denizin bittiğini görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada saçı bitlenmiş görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarda bit görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, işlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş bitmesi görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bit yada sirke görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun kafasında bit görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada askerliğin bittiğini görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işaret eder.

Rüyada bit örmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments