Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı bitlenmiş görmek

Rüyada saçı bitlenmiş görmek

Rüyada saçı bitlenmiş görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada saçı bitlenmiş gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada saçta büyük bit görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçında çok bit görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada saçından bit döküldüğünü görmek kendisini korumaya alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçtan bit görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçında bit görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçında bit sirke görmek rızkın gittikçe azalacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada saçta beyaz bit görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, keyifli olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçtaki bitleri öldürmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments