Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin altında olmak

Rüyada denizin altında olmak

Rüyada denizin altında olmak çözümlere ve şifaya kavuşacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada denizin altında olmak gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz yoldan ilerleme arzunuz ilişkilere zarar verebilir.

Rüyada denizden altın toplamak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, başarılarını ispat edeceğine delalettir.

Rüyada denizin altında olduğunu görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz dalgasının altında kalmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada deniz altında yürümek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada deniz altında şehir görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına rivayet eder.

Rüyada denizden altın bilezik bulmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin altında balık görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, daima secde ve şükür edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına inanılır.

Rüyada deniz altında altın görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments