Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin altında olduğunu görmek

Rüyada denizin altında olduğunu görmek

Rüyada denizin altında olduğunu görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin altında olduğunu gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Rüyada deniz altında şehir görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalet etmektedir.

Rüyada denizin altında nefes almak büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada denizin altında olduğunu görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada deniz altına dalmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına delalet eder.

Rüyada deniz altına binmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz altına girmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına yorulur.

Rüyada denizde altın toplamak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bunalıma düşeceğine delalet eder.

Rüyada deniz dalgasının altında kalmak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, gelirinin daimi olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments