Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin altında görmek

Rüyada denizin altında görmek

Rüyada denizin altında görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada denizin altında gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Rüyada deniz altında yaşadığını görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz altına inmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada denizde altın bulmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz dalgası altında kalmak huzurlu günlerin geleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada deniz altında yüzdüğünü görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına rivayet eder.

Rüyada deniz altında olmak sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına yorulur.

Rüyada denizde altın toplamak iş hayatında yeni kapılar açılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz ve altın görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments