Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde altın bulmak

Rüyada denizde altın bulmak

Rüyada denizde altın bulmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerinin günden güne bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde altın bulmak gördüyseniz:

  • Zıt cinslerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada denizin içinde altın bulmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada denizde altın bilezik bulmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine işarettir.

Rüyada denizden altın bilezik bulmak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde altın yüzük bulmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada deniz kenarında altın bulmak maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada denizde altın bulmak para biriktirebileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine işaret eder.

Rüyada altın künye bulmak malının ve gelirinin çoğalacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski altın yüzük bulmak yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, üzerinde kafa yoracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments