Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi süpürmek

Rüyada denizi süpürmek

Rüyada denizi süpürmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizi süpürmek gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce tüm gerçekleri bildiğinizden emin olup olmadığınızı netleştirmeli, detayları öğrenmelisiniz.

Rüyada denizi süpürmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, üzgün ve hasta olacağına işaret eder.

Rüyada evde toz süpürmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sevindirici haberler alınacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalettir.

Rüyada evin önünü süpürmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkan önü süpürmek ekmeğinin azalmayacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çöpleri süpürmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kağıt süpürmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada boş ev süpürmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, kederlerinin son bulacağına delalettir.

Rüyada örümcek ağı süpürdüğünü görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments