Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize ve havuza girmek

Rüyada denize ve havuza girmek

Rüyada denize ve havuza girmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada denize ve havuza girmek gördüyseniz:

  • Kolayca halledilemeyen bazı konuların ya da kendiliğinden gelmeyen tekliflerin, bireysel girişimleriniz sonucu elde edilmesi gerekebilir.

Rüyada havuza denize girmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize havuza girmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına inanılır.

Rüyada denize ve havuza girmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yeni bir eve taşınacağına tabir olunur.

Rüyada kirli havuza girmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıklı havuza girmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, huzura erileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık havuza girmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada elbiseyle havuza girmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, zorluklarının kalmayacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada boş havuza girmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments