Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı denize düşürmek

Rüyada arabayı denize düşürmek

Rüyada arabayı denize düşürmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kazancının yerine gelmesine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayı denize düşürmek gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada denize düşmüş araba görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla denize düştüğünü görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına inanılır.

Rüyada arabayı denize düşürmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hayatından çıkaracağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin arabayla suya düştüğünü görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada arabadan düşen birini görmek tatsız haberlerin alınacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine inanılır.

Rüyada arabayla suya düştüğünü görmek işlerinin bu sayede açılacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalettir.

Rüyada araba düştüğünü görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments