Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize dalış yapmak

Rüyada denize dalış yapmak

Rüyada denize dalış yapmak rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize dalış yapmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olacak.

Rüyada denize dalış yapmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yeni iş kollarına girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada suya dalış yapmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada dalış yapmak düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, zor zamanlar yaşanacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada denize dalıp balık görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına yorulur.

Rüyada denize dalıp çıkmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin dibine dalıp çıkmak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada denize dalıp çıktığını görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize dalamamak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments