Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yıldız görmek

Rüyada denizde yıldız görmek

Rüyada denizde yıldız görmek umutlarının biteceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yıldız gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin fabrika ayarlarının yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada denizde yıldız görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına tabir olunur.

Rüyada deniz yıldızını eline almak arabasını ve toprağının olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işarettir.

Rüyada deniz yıldızı yemek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük deniz yıldızı görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada canlı deniz yıldızı görmek gamsız bir hayat süreceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada denizden deniz yıldızı çıkarmak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah deniz yıldızı görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada yıldızın denize düştüğünü görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments