Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarı içerde unutmak

Rüyada anahtarı içerde unutmak

Rüyada anahtarı içerde unutmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet eder.

Rüyada anahtarı içerde unutmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bir sayfasında önemli bir değişiklik olabilir.

Rüyada anahtarı içerde unutmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet eder.

Rüyada kapıyı içerden kilitlemek hayallerin yarıda kalacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarı unutmak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarı evde unutmak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtar unutmak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada anahtarı kapının üstünde unutmak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapıda anahtar unutmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, işlerine dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada evin anahtarını unutmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gülin Can

Eski evin tahta kapısını hızla çekip dışarı cikiyorum.Sonra anahtarını içerde unuttuğumu farkediyorum.Sert bir kart bulup onunla kapıyı açıyorum..İcimdende hirsizlar gibi yapıp kapıyı nasıl açtım diye seviniyorum.Anlamini yazarsanız sevinirim.