Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde dolaşmak

Rüyada denizde dolaşmak

Rüyada denizde dolaşmak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, feraha ermeye, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalet eder.

Rüyada denizde dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazıkişilerin hareketleri sizi şaşırtabilir.

Rüyada denizde gemiyle dolaşmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına delalettir.

Rüyada deniz kenarında dolaşmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, unvan sahibi olacağına yorulur.

Rüyada denizde dolaşmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada denizde kayıkla dolaşmak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulur.

Rüyada denizde tekneyle dolaşmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kıyısında dolaşmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine inanılır.

Rüyada markette dolaşmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde dolaşmak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments