Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde beyaz taş görmek

Rüyada denizde beyaz taş görmek

Rüyada denizde beyaz taş görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde beyaz taş gördüyseniz:

  • Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeniz veya görevlerini yüklenmeniz için ortada hiçbir sebep görünmüyor.

Rüyada denizin içinde beyaz taş görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada denizde beyaz taş görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz deniz taşı görmek kişinin gönlünü alacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz taştığını görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, parasal durumun düzeltileceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada denizin içinde çakıl taşı görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, tatsızlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada denizde taşlar görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada taşan bir deniz görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada denizde taş görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments